زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم برای یک تا دو نفر:
تخممرغ: 2 عدد
آب: 2 قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل
پنیر پیتزا: یک چهارم پیمانه
برگهای کوچک اسفناج: یک چهارم پیمانه
ژامبون خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• آب و تخممرغها را با هم مخلوط کنید.
• در یک تابه، کره را ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
• مخلوط تخممرغ را درون تابه بریزید. سعی کنید مخلوط تخممرغ در قسمت لبه و دور تابه تچسبد پس با یک قاشق آنها را به سمت مرکز هدایت کنید.
• وقتی سطح تخممرغها پخته شد و هیچ مایع تخممرغی باقی نماند، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
• روی یک طرف املت پنیر پیتزا بریزید و ژامبون و اسفناج را روی آنها بریزید.
• لبه طرف دیگر املت را گرفته، آن را تا وسط تا کنید.
• املت آماده شده را درون بشقاب مورد نظر، سر دهید و تا سرد نشده، آن را میل کنید.